Bekijk de webversie
Afbeelding
Psychosofia Post 7
Dag lieve mensen

Deze Psychosofia Post behandelt het thema "Genezing" uit de energetische handeling 'Acceptatie, Vergeving, Genezing'.
Onder "Meditatie" kun je deze handeling zelf uitvoeren.

Persoonlijke ervaringen over dit thema kunnen in een volgende publicatie als inspiratie worden opgenomen.

Dankbaarheid voor het leven

De godsvonk in jezelf, het hoger Zijn in jezelf,
zorgt er op een energetische wijze voor
 dat juist datgene naar je toekomt
met je gebeurt
waaruit jij jouw lering kunt trekken
om jezelf te kunnen worden.
Mens, diep in jezelf
is zo’n enorme grote mate
van schoonheid, liefde
van werkelijk Gods zijn verborgen
Klik of tik op onderstaande link om te luisteren naar een:
"Meditatie en Visualisatie"
Reactie op Psychosofia Post
Lieve Medewerkers,
Dank voor de mooie bijlage, het is fijn om weer iets van Zohra te lezen.
Ik heb er nu mee te maken, met het kunnen vergeven.
En ik heb het boekje, ik ga het weer lezen.
Met Hartegroet,
Carla
Ter na gedachtenis aan Maria Boekholt - Werner.
Hieronder de doorgegeven tekst die Zohra destijds heeft uitgesproken als voorbereiding op het huwelijk van Wim en Maria.

Mag ik u dan een vraag stellen?
Wilt gij in de vreugde van het delen met elkaar, in de liefde die u verbindt,
ook Ons, uw Broeders en Zusters in de geest betrekken.
Zo worden bij vele broeders en zusters in de geest het oude verdriet, de oude vreugdeloze, liefdeloze gebondenheid verzacht.
Want alles delen Wij met u mee, het goede en het kwade, zon en regen, licht en duisternis. En datgene wat gij opzendt naar Ons keert wederom terug naar u.

En zo, wanneer een huwelijk wordt gesloten vanuit de liefde, en het volle bewustzijn van de universele geest en verbroedering in zusterschap, zo vragen Wij u om dan hen allen, u onbekend, die leven in de sferen, die pijn hebben vanuit liefdeloze, vreugdeloze huwelijken die zij hebben gehad, levens die zij hebben gehad, iets van de vreugde, van de liefde te mogen meebeleven in datgene wat gij ervaart, zoals gij het beleeft in uw leven.

Slechts zo, in alle facetten en aspecten van deze facetten van het leven, Ons ook te betrekken zonder Ons onvrij te maken. Zo vernieuwt zich het totale universele bewustzijn op een diepere wijze en bewustere wijze.

Wij danken u voor het luisteren en hetgeen wij zien in uw aura aan respond in liefde en verantwoordelijkheid.

Aum.

Klik op onderstaande link voor de doorgeving en kies 'Openen' van het download bestand:
Doorgeving huwelijk Wim en Maria.pdf
Gedeelte uit het boekje: "Omgaan met spirituele dimensies"

Genezing
Uit deze twee aspecten komt voort heelheid, genezing, eenheid in jezelf, rust, vrede, harmonie. Kracht om je leven te leven, kracht om door alles heen te gaan wat naar je toekomt, dag in dag uit, kleine dingen die soms een groot geheel vormen. Drempels, faalangst, twijfel, onzekerheden, angst voor macht, angst voor je eigen onmacht, schuldgevoelens, miskenning, dat hebben wij allemaal in ons.

Maar er is in ons een enorme krachtbron waardoor wij daar doorheen kunnen gaan. Niet alleen maar doorheen gaan maar het zelfs kunnen transformeren. Zodanig dat de negativiteit van deze krachten, deze aspecten in onszelf getransformeerd worden, dus veranderd worden. Zodanig dat wij anders gaan uitstralen, dat wij anders aantrekken. Dat wij kortom een positieve energie uitstralen.

Klik op onderstaande link  
om het boekje: "Omgaan met spirituele dimensies"
te downloden en te lezen.
Gedeelte uit het boekje: "Mystiek van het vernieuwde Christusbewustzijn"

Loslaten van het oude
Wat er in het seizoen nu gebeurt in de natuur, die vallende bladeren, het loslaten, het indalen en ook afsterven, waardoor de energie op een zacht pitje lijkt te komen, dat gebeurt ook in ons, dat al het oude loslaat. Maar wij gaan dat bewust doen. Datgene waar wij aan vastzitten, wat ons te veel beheerst, onze denkvormen, patronen, emoties, die soms ontzettend dwingend en dringend kunnen zijn, daar kunnen wij stukken van loslaten, zodat wij langzaamaan in een verstilling en verdieping kunnen komen. Zo is ook de natuur in de herfst. Daardoor kan zich nieuwe kracht en nieuwe ruimte gaan ontwikkelen en dat is wat ik jullie allen toewens en waar wij in gelijkwaardig partnerschap met elkaar naar toe zullen gaan.

Alles wat wij doen, zeggen, denken, heeft een energetische uitstraling. Ons zo met elkaar vanuit een diepe spirituele achtergrond verbinden, heeft een enorme uitwerking, een enorme uitstraling. Daarom betrek ik er steeds juist al die mensen bij die hier misschien niet mee bezig zijn. Mensen die eenzaam zijn en in duisternis leven, dat zij toch iets van deze straling, van dit licht in zichzelf kunnen herkennen. De herkenning komt op de meest vreemde momenten, met de meest bijzondere achtergronden of hoe dan ook. Dat hoeft helemaal niet zozeer vanuit spiritualiteit te zijn.

Dat is ook niet wat wij beogen. Wat wij beogen is dat wij vanuit ons hart warmte, licht opzenden en dat dit licht daar komt waar het opgevangen kan worden. De uitstraling van warmte van ons hart kan in ieder mens alleen maar gebeuren als er een bepaalde mate van ruimte, vrijheid is ontstaan in het eigen zijn, in de eigen persoonlijkheid.

Ruimte
De ruimte ontstaat wanneer een mens tot zijn werkelijke verwerking gaat komen. De ruimte is essentieel voor de groei en het realiseren van het nieuwe spiritueel bewustzijn. Zij is ook essentieel voor het begrip van de eenheid, voor het licht van het bewustzijn daarvan en is het meest essentieel voor de liefdeskracht in onszelf. De liefdeskracht in de mens, die zich niet alleen op de seksualiteit in welke vorm dan ook richt, maar zich vooral richt op de eenwording, diep in de mens zelf, met zijn goddelijke natuur, de supernature in de mens.

Deze eenheid in hemzelf, natuurlijk in gradaties van niveau van bewustzijn, veroorzaakt dat er een expansiedrang kan zijn van de persoonlijkheid, op materieel vlak: ruimte willen hebben, zich willen ontplooien, eigen talenten, creativiteit gaan ontwikkelen, maar vooral op het spirituele niveau. Wanneer de mens in zichzelf ruimte creëert, kan hij zich vrijmaken van alle dwangmatige emoties, die wij allemaal hebben vanuit datgene wat er met ons is gebeurd en waar wij mee bezig zijn. De onvrijheid door bepaalde beeldvorming die wij hebben opgebouwd zoals denkpatronen, tradities, traditionele geconditioneerdheden.

De ruimte, die de mens kan verkrijgen door zich hiervan vrij te maken, is de basis voor een werkelijk nieuw bewustzijn, dat de mens dan weer met al zijn eigen kracht en al zijn eigen creativiteit moet gaan realiseren in zijn eigen omgeving. Dat kan van heel groot tot gewoon klein, in het huiselijke, zijn. Het maakt niet eens uit of het heel groot of klein is. Het gaat erom dat in ieder mens dit plaats gaat vinden, want dan kan deze ruimte, deze expansiemogelijkheid in die mens, zich verbinden met andere individuen, die deze ruimte in zichzelf ook aan het creëren zijn. Hierdoor kan er collectief een totale vernieuwing komen. Daar zijn we nu mee bezig.

De vrijheid in onszelf, dat is een groot woord. Geen enkel mens kan totaal vrij zijn. In de mens zit aan de ene kant een agressor, degene die doet, en aan de andere kant een slachtoffer, degene die wordt aangedaan. Voor de mens van nu kan er een integratie komen, waardoor hij kan gaan staan op zijn eigen geformeerde brug, de lichtbrug, tussen deze twee stukken in zichzelf.

Het loskomen van oude beeldvorming, van overheersende toch vrij negatieve emoties, houdt in dat er ruimte in de mens kan komen, een mate van vrijheid in het denken. Vanuit die ruimte kan deze lichtbrug gevestigd worden, waardoor er in de mens, in de realiteit van zijn leven een grote kracht gaat vrijkomen.

Klik op onderstaande link  
om het boekje: "Mystiek van het vernieuwde Christusbewustzijn"
te downloden en te lezen.
Meditatie
Tijdstip en duur van elke meditatie is voor ieder persoonlijk en kan zelf worden gekozen.

Gezamenlijk meditatie
Elke zondagavond.
Aanvang om half acht.
Gedurende ongeveer een half uur.

Thema "Genezing"

De handeling 'Acceptatie, Vergeving, Genezing' kan worden gekozen als meditatie.

Leg je linkerhand op je hart
en breng in een zegenend en genezend gebaar
je rechterhand omhoog naar je heilig hoofd.
Plaats je duim tegen het voorhoofd, het centrum van inzicht
en de vier vingers op je kruin
op die hoog geestelijke punten in jouw bewustzijn.

Dan verbind je nu zelf in de materie
jouw liefdeskracht met jouw diepste godsbewustzijn
en zeg in jezelf:

Ik ben in Gods heilige naam

in mijn diepste Acceptatie
in volledig Vertrouwen

in mijn diepste Vergeving
in werkelijke Liefde

in mijn diepste Genezing
in werkelijke Eenheid

Aum
Kaart: 'Acceptatie, Vergeving, Genezing'
Mededelingen
Alle publicaties van "Psychosofia Post" worden geplaatst op:
www.zohranoachpublicaties.nl/psychosofia-post/

Berichten
Een activiteit zoals een geplande lezing, een cursus, een bijeenkomst, een oproep of een mededeling, kan in de eerstvolgende publicatie van 'Psychosofia Post' worden vermeld, als deze informatie uiterlijk op de éérste dag van de maand is aangeleverd.

Gelieve alle reacties en berichten per e-mail te sturen naar:
psychosofiapost@psychosofia.nl

Bestuur en medewerkers 'Zohra Noach Foundation'

Websites:
www.zohranoachpublicaties.nl
www.zohranoachfoundation.nl
www.psychosofia.nl
 
Facebook:
www.facebook.com/Psychosofia